Hälsokroppen logga

Träning

Toppa formen

Nu är mitt populära kost- och träningskoncept tillbaka. Under 4 månader har du chansen att – ”Toppa formen”. Med min hjälp kan vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas nå det resultatet du önskar!

Priser

Start 4 mars

4 månader – 1495:-/mån

Start 11 mars

4 månader – 1495:-/mån

Start 18 mars

4 månader – 1495:-/mån

Tilläggstjänster +

Inbodymätning (mätning av fett, muskler, vikt, massa osv). Mäts på maskin

799:-

Mätning av kropp (Vikt, mått & fettprocent)

499:-

Anmäl mig

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Vad innebär ”Toppa formen”?

Kost och livsstil är avgörande faktorer för att uppnå dina träningsmål så precis som det låter ska vi alltså toppa formen. Under 4 månader kommer du att få hjälp med kost & träningsprogram tillsammans med mig. Vi kommer att utgå ifrån din förmåga och dina förutsättningar & det målet som du önskar. Därefter bygger jag upp kosten helt enligt dina preferenser och träningen i form av styrketräning 3-4 gånger i veckan. Endel kommer vilja gå ner i vikt, andra bygga muskler & vissa hitta en balans mellan kost & träning som är hållbar och långsiktig livet ut.

Vad ingår?

Online Coaching med mig innebär regelbunden genomgång av din träning och kostschema varje vecka, inklusive diskussion om framgångar och utmaningar. Genom chattfunktionen har du tillgång till tjänsten dygnet runt och kan enkelt ställa frågor och få svar på dina frågor. Du har också fria dagliga samtal för att stärka den mentala aspekten av din träning och du får en helhetslösning som hjälper dig att uppnå dina mål, oavsett var du befinner dig i din träningsresa.

Träningsplan
Personligt träningsprogram som anpassas veckovis för att du få så bra resultat som möjligt och enligt dina önskemål – Gym? Hemmaträning, allt funkar!

Kostplan
Skräddarsytt kostschema efter dina preferenser. Kostschemat justeras efter behov och nya måltider när du behöver det – allt uträknat helt efter dig!

Chattfunktion
Direkt chatt till mig. Du har full tillgång till kontakt med mig.

Följ din resa i appen
Du följer din resa genom att varje vecka göra ”incheckningar”. Här mäts, vägs och har en djupare kontakt med mig där jag svarar på dina meddelanden.

Hur går det till?

@halsokroppen.se