Hälsokroppen logga

Behandlingar

Investera i din hälsa

Jag erbjuder flera olika behandlingar. Vad sägs om en behandlande massage, en klassisk svensk massage, koppning eller dry needling?

Priser

Behandlande massage

30, 45 eller 60 min

fr. 500 kr

Svensk klassisk massage

30, 45 eller 60 min

fr. 500 kr

Koppning

30, 45 eller 60 min

fr. 500 kr

Dry needling

30 min

fr. 350 kr

Kroppsmätning

15 min

599 kr

Boka

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Behandlande massage

Behandlande massage minskar smärta genom att lösa upp muskelknutor och spänningar. Jag fokuserar på det specifika problemområdet och arbetar för att lindra smärtan naturligt, öka rörligheten och främja läkning.

Koppning

Koppning passar för onda ryggar och axlar, eller bara som avslappning. Kopparna sätts på kroppen genom ett vakuum. De vilar på fasta punkter på kroppen eller förs över huden, ökar cirkulationen och lindrar på så sätt värken.

Dry needling

Vid dry needling används akupunkturnålar för behandling av muskulära smärtor och problem som till exempel spänningshuvudvärk, golf/tennisarmbåge och ischias. Dry needling kan även användas som komplement till massage.

Vanliga frågor

expand_more

Vid koppning sätts koppar på huden med hjälp av ett undertryck som skapas genom en pump. Vakuumet i koppan bidrar till en ökad blodgenomströmning i muskler och hud. Detta gynnar borttransport av slaggprodukter i vävnaden, musklerna värms upp och slappnar av, det drar ut muskelknutan eller stimulerar akupunkturpunkten och huden får mer liv och lyster. Man kan låta kopparna sitta kvar, arbeta nedåt och punktbehandla för att lösa besvärliga muskelknutor. Koppning är effektivt vid smärta och kan ge blåa märken, men de försvinner efter några dagar och är helt ofarliga. 

expand_more

Vid behandlande massage är behandlingen helt individanpassad. Jag använder mig av olika tekniker för att hjälpa dina besvär. I denna behandlingen kan koppning, stretch, töjning och dry needling förekomma, men jag frågar alltid innan.

@halsokroppen.se