Hälsokroppen logga

Träning

Personlig träning

Investera i din hälsa med personlig träning. Oavsett om du vill komma igång med träningen för första gången eller har tydliga träningsmål hjälper jag dig!

Priser

Brons

1 pass/mån + individuellt träningsprogram

1495 kr

Silver

2 pass/mån + individuellt träningsprogram

2250 kr

Guld

4 pass/mån + individuellt träningsprogram

3000 kr

Boka

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Ta första stegen mot ett starkare jag

Med personlig träning får du hjälp att kickstarta din träning. Tillsammans anpassar vi träningen efter din nivå och vad som krävs för att du ska nå dina mål på dina villkor. Du kan även välja att koppla in ett individuellt framtaget kostschema för att optimera dina mål.

Vem passar det?

Personlig träning passar alla! Oavsett om du har tydliga träningsmål eller bara vill komma igång med träningen och få hjälp att hitta övningar som passar dig.

Klippkort

Digital coaching

Jag erbjuder även digital träning, både i grupp och individuellt.

Så säger mina kunder

”Du har helt fria händer till att planera min träning! Jag tycker att de har veckorna har varit väldigt bra och gett mig otroligt mycket!”

Anna

”Efter de här 6 veckorna känner jag mig i sjukt bra form och jag känner mig riktigt stark!”

Pelle

”Jag uppskattar verkligen din träning, upplägg och energi. Kan du lova mig en sak? Att inte acceptera att jag någonsin slutar med min träning igen? Vi kan skriva ett livslångt kontrakt!”

Ebba

”Vill bara skicka över lite tacksamhet för allt du har lärt mig. Idag fick jag för mig att se om jag hade 100 kilo i mig i mark. Och vet du? Jag jävlar tog det.”

Helena

Vanliga frågor

expand_more

Du börjar med att boka en konsultationstid. På konsultationen går vi igenom vad du har för syfte med träningen och vad du vill uppnå. Vi bokar in en första personlig träningstid — sen kör vi!

@halsokroppen.se