Hälsokroppen logga

Mammaträning

Träning för nyblivna mammor i Växjö

Anpassad träning för dig som nyligen fått barn och vill ha hjälp med att komma tillbaka till en starkare kropp efter graviditeten.

Kurstart 9/1 2024

Mammaträning

10 ggr + träningsschema

2099 kr

Boka

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Kom tillbaka starkare efter förlossningen

Mammaträning är till för dig som är nybliven mamma. Efter dina förutsättningar jobbar vi med stärkande och kompletterande styrka, kondition och rörlighet. Under träningspassen stärker vi bäckenbotten, core och andra delar som har försvagats under graviditeten. Självklart är även din bebis välkommen till träningspassen!

Vem passar det?

Mammaträning passar alla nyblivna mammor. En rekommendation är att du ska ha varit på din första efterkontroll, men det finns inga krav — du känner din kropp bäst själv!

Så tycker mina kunder

”Tusen tack för fantastiska veckor. Du har verkligen hjälpt mig att komma igång och inspirerat mig att fortsätta bygga upp min kropp igen efter graviditeterna – TACK FÖR DET!”

Moa, tvåbarnsmamma

”Du är en fantastisk tränare med humor och glädje. Tillsammans med din pedagogiska och lärorika kunskap har träningen varit fantastiskt bra och jag har fått med mig så mycket. Jag har till och med börjat träna hemma med sambon och det har aldrig hänt tidigare.”

Amanda, trebarnsmamma

”Jag kan verkligen rekommendera alla mammor som vill träna och träffa andra mammor att testa detta. Det har varit så roligt att komma iväg varje vecka och få upp flåset lite. Träningen är anpassad oavsett hur gammal ens barn är, så det funkar för alla. För mig har det varit ett perfekt sätt att ta hand om mig själv efter förlossningen.”

Caroline, förstagångsmamma

Vanliga frågor

expand_more

Du betalar på plats via Swish eller med kortbetalning vid det första träningstillfället. Om du vill använda ditt friskvårdbidrag går det såklart utmärkt — säg till oss så löser vi det. Hälsokroppen är även kopplat till Epassi.

expand_more

Självklart! Du väljer helt själv om du vill ha med dig din bebis eller inte.

expand_more

På gymmet finns det en hel del tung utrustning. För barn som kan springa omkring finns det därmed även en risk för skador och olyckor. Det är okej att ha med ditt barn om barnet kan sitta stilla vid dig eller leka i vårt barnrum under träningspasset, men om du vet med dig att ditt barn inte klarar av det rekommenderar jag inte att barnet följer med.

expand_more

De flesta tar med sig en filt eller en babysitter att ha på golvet framför sig, men du kan även ha barnet i vagnen. Du väljer själv vad som passar bäst för er!

expand_more

Jag rekommenderar att barnet är mellan 0 och 8 månader. Barnet får krypa under uppsikt av förälder, men jag rekommenderar inte att barnet har lärt sig att gå på grund av tung utrustning på gymmet.

expand_more

Anmälan till mammaträning är bindande. Du kan endast avboka kursen vid sjukdom eller skada med läkarintyg, senast en vecka innan kursstart.

expand_more

Under röda dagar och lov pausas träningen. Träningen skjuts fram en vecka och du får dina 10 gånger oavsett. Vid egen sjukdom får du ta igen ditt missade träningstillfälle på egen hand.

@halsokroppen.se