Hälsokroppen logga

Mammaträning

Träning för nyblivna mammor i Växjö

Kom igång med din träning efter graviditeten på ett tryggt och säkert sätt med oss!

Nästa start – 5 & 7 MARS

Mammaträning

10 gånger

2099 kr

5 gånger

1099 kr

Boka

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Kom tillbaka starkare efter förlossningen!

Säker och anpassad mammaträning för dig som är nybliven mamma och vill ha hjälp med att komma tillbaka till en starkare kropp och träningen efter din graviditet. Vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Vi stärker hela kroppen med med ett extra fokus på de delarna som blivit försvagade under en graviditeten, bål, bäckenbotten och sätesmusklerna. Vi jobbar med gummiband, fria vikter, konditionsmaskiner och egna kroppsvikt samt annan material som passar oss. Vi anpassar mammaträningen efter din förmåga och du behöver endast beredd på att svettas & ha roligt! Din bebis är självklart välkommen vid varje träningstillfälle. En rekommendation är att du ska ha varit på din första efterkontroll. 

Hos oss tränar du med en certifierad personlig tränare och mammamage coach.

Tillfällen som startar 2024: 
5 & 7 MARS – Tisdagar och torsdagar kl 10:15, & du kan välja om du vill köra 10 gånger eller 5 gånger.
(För att träna 10 ggr bokar du in dig både 5 MARS och 7 MARS, annars bokar du dig bara på en av dagarna beroende på vilken dag du önskar.

Så tycker mina kunder

”Tusen tack för fantastiska veckor. Du har verkligen hjälpt mig att komma igång och inspirerat mig att fortsätta bygga upp min kropp igen efter graviditeterna – TACK FÖR DET!”

Moa, tvåbarnsmamma

”Du är en fantastisk tränare med humor och glädje. Tillsammans med din pedagogiska och lärorika kunskap har träningen varit fantastiskt bra och jag har fått med mig så mycket. Jag har till och med börjat träna hemma med sambon och det har aldrig hänt tidigare.”

Amanda, trebarnsmamma

”Jag kan verkligen rekommendera alla mammor som vill träna och träffa andra mammor att testa detta. Det har varit så roligt att komma iväg varje vecka och få upp flåset lite. Träningen är anpassad oavsett hur gammal ens barn är, så det funkar för alla. För mig har det varit ett perfekt sätt att ta hand om mig själv efter förlossningen.”

Caroline, förstagångsmamma

Vanliga frågor

expand_more

Du betalar på plats via Swish eller med kortbetalning vid det första träningstillfället. Om du vill använda ditt friskvårdbidrag går det såklart utmärkt — säg till oss så löser vi det. Hälsokroppen är även kopplat till Epassi.

expand_more

Självklart! Du väljer helt själv om du vill ha med dig din bebis eller inte.

expand_more

På gymmet finns det en hel del tung utrustning. För barn som kan springa omkring finns det därmed även en risk för skador och olyckor. Det är okej att ha med ditt barn om barnet kan sitta stilla vid dig eller leka i vårt barnrum under träningspasset, men om du vet med dig att ditt barn inte klarar av det rekommenderar jag inte att barnet följer med.

expand_more

De flesta tar med sig en filt eller en babysitter att ha på golvet framför sig, men du kan även ha barnet i vagnen. Du väljer själv vad som passar bäst för er!

expand_more

Jag rekommenderar att barnet är mellan 0 och 10 månader. Barnet får krypa under uppsikt av förälder, men jag rekommenderar inte att barnet har lärt sig att gå på grund av tung utrustning på gymmet.

expand_more

Anmälan till mammaträning är bindande. Du kan endast avboka kursen vid sjukdom eller skada med läkarintyg, senast en vecka innan kursstart.

expand_more

Under röda dagar och lov pausas träningen. Träningen skjuts fram en vecka och du får dina 10 gånger oavsett. Vid egen sjukdom får du ta igen ditt missade träningstillfälle på egen hand.

expand_more

Om du vill träna 1 gång i veckan väljer du att boka in dig på antingen tisdagar eller torsdagar. Vill du träna båda dagarna bokar du dig på båda dagarna. Detta behöver du bara göra den första veckan. Sen är det bara att komma den dagen/ dagarna som du bokat.

@halsokroppen.se