Hälsokroppen logga

Online Coaching

Gör dig redo för en höst med mig!

Nu kan du investera i dig själv och din hälsa med Online Coaching. Jag hjälper dig att komma igång med träningen och att nå dina mål.

Priser

Kost- och träningsplan

Minimum 4 månader

Från 1695 kr/mån

Kontakta mig

Kost- och träningsplan 1295 kr/mån

Kanske söker du endast en kost och träningsplan att följa? Detta kan passa dig som redan är fysiskt aktiv, men känner att du står stilla med den träningen du gör. Du vill förändra något och det har oftast med både träningen och framförallt kosten att göra.

Kontakta mig så hjälper jag dig!

Anmäl dig nu!

Så säger mina kunder

”Du har helt fria händer till att planera min träning! Jag tycker att de har veckorna har varit väldigt bra och gett mig otroligt mycket!”

Anna

”Efter de här 6 veckorna känner jag mig i sjukt bra form och jag känner mig riktigt stark!”

Pelle

”Jag uppskattar verkligen din träning, upplägg och energi. Kan du lova mig en sak? Att inte acceptera att jag någonsin slutar med min träning igen? Vi kan skriva ett livslångt kontrakt!”

Ebba

”Vill bara skicka över lite tacksamhet för allt du har lärt mig. Idag fick jag för mig att se om jag hade 100 kilo i mig i mark. Och vet du? Jag jävlar tog det.”

Helena

Vanliga frågor

expand_more

Du börjar med att boka en konsultationstid. På konsultationen går vi igenom vad du har för syfte med träningen och vad du vill uppnå, sen kör vi!

@halsokroppen.se