Hälsokroppen logga

Träning

Tjejträning

Styrketräning i grupp för kvinnor i alla åldrar. Tillsammans tränar vi för att bli starkare med ett extra fokus på ben, rumpa och bål. Detta året kommer vi ha två grupper. En för kom igång/nybörjare och en för erfarna tränande/avancerad nivå. Du väljer den gruppen du anser du passar i.

Priser

Grupp 1/ nybörjare:

17.30-18.30 – 8 tillfällen

2099 kr

Grupp 2/erfaren

18.45-19.45 – 8 tillfällen

2099 kr

Boka

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Bli starkare tillsammans

Träningsgruppen är perfekt för dig som vill komma igång med träningen eller som vill utveckla din nuvarande träning med mer utmaning. Vi jobbar med styrka för hela kroppen, men med ett extra fokus på ben, rumpa och bål. Kompletterande kondition och rörlighet på din nivå förekommer också i passen.

Vem passar det?

Gruppträningen är anpassad så att alla ska kunna vara med, oavsett tidigare erfarenheter. Även om du har varit med tidigare så kan du vara med igen. Passen är helt anpassade för att du ska utvecklas på den nivån du befinner dig. Skriv gärna i din bokning vad du har för tidigare träningsnivå (nybörjare, medel eller avancerad).

 

Vad skiljer de olika grupperna?

Grupp 1 handlar om att komma igång med sin träning eller för dig som inte tidigare tränat alls. Vi hittar din nivå och startar därifrån, samtidigt som vi försöker utvecklas och bli starkare. Passar även dig som tränat tidigare men haft uppehåll.

Grupp 2 passar dig som numera tränar men som vill ta din träning till nästa nivå. Du vill utmanas, lära dig träningslära och hur du kan utvecklas ännu mer. Du ska ha håll på basövningarna och träning är en del av din vardag.

Så säger mina kunder

”Jag måste bara säga hur fantastiskt jäkla bra du är! Insåg att det är snart ett år sedan jag började med kosten hos dig, så jag började kolla på lite bilder och jämförde igår. Vilken skillnad det blivit, både kroppsligt och mentalt! Bästa investeringen jag gjort! Tack, tack tack!”

Ida

”Oj vad onsdagens träning satte sina spår! Jag har aldrig någonsin haft sån här brutal träningsvärk i vaderna! Jag kan inte ens gå normalt. Tack för den och trevlig helg!”

Petra

”Så glad att jag hittade dig och tjejträningen! Det är första gången jag upplever träning som lärorik och rolig och det är tack vare dig och ditt engagemang i att alla utifrån sina förutsättningar ska träna rätt! Från att vara en osäker tjej med fel teknik som knappt kunde göra benböj med skivstång till att med rätt teknik och säkerhet orka lyfta mer än jag någonsin trodde är en så häftig känsla. TACK!”

Madde

”Att i ett alltid härligt tjejgäng få träna och lära sig rätt om träning och hälsa är ett så härligt och nyttigt avbrott i vardagen. Du är grym och jag är så tacksam över att jag hittade tjejträningen!”

Louise

Vanliga frågor

expand_more

Du betalar via faktura på Qliro eller kortbetalning direkt när du gör din anmälan. Om du vill använda ditt friskvårdsbidrag går det såklart utmärkt, välj då betala på plats när du anmäler dig. Hälsokroppen är även kopplat till Epassi. Om du behöver kvitto är det bara att säga till oss så hjälper vi dig!

expand_more

Du kan absolut vara med, även om du är nybörjare. Vi anpassar träningen efter din nivå och dina förutsättningar.

expand_more

Din anmälan är bindande. Om du har fått en skada eller har blivit sjuk behöver du ett läkarintyg. Din anmälan är dock inte personlig vilket gör att du kan låta någon annan ta din plats. Kontakta mig så hjälper jag dig!

expand_more

Du kommer inte gå härifrån och känna att du inte fått ut något utav det, oavsett nivå kommer vi se till att du utmanar dig på din nivå. Det betyder att vi pressar dig något extra då du är erfaren och van. 

expand_more

På gymmet finns det en hel del tung utrustning. För barn som kan springa omkring finns det därför en risk för både olyckor och skador. Barn får vara i vårt barnrum, men annars stanna hemma. 

expand_more

Kontakta mig på halsokroppen@gmail.com så hjälper jag dig!

@halsokroppen.se