Hälsokroppen logga

Träning

90 day challenge

Under 90 dagar gör du ditt yttersta för att nå dina mål med hjälp av rätt verktyg — kost, träning och återhämtning. Är du redo för en riktig utmaning?

Kursstart 1/9 2023

90 day challenge

3 månaders livsstilsförändring

1995 kr/mån

Alla bokningar sker via bokadirekt.se

Förändra ditt liv på bara 90 dagar

I 90 day challenge bygger vi en helhet kring fysik, mentalitet, inspiration, motivation samt coachning. Du följer ett kostschema, specifikt anpassat efter dig och dina mål, och tränar fyra dagar i veckan. Träningsschemat innefattar allt från styrketräning och kondition till rörlighet och intervaller. Både kost- och träningsschemat är enkelt att följa i min app.

Träningsschemat

Träningen består av olika delar med inslag av styrketräning och konditionsträning. Träningen periodiseras vecka till vecka och justeras efter dina behov.

Träningen innehåller videor och instruktioner om upplägget för dagen så att det ska vara enkelt att följa med. Passens längd är 60-75 minuter per gång och det kommer att gå snabbare ju mer erfaren du är.

Du tränar fyra dagar i veckan och du kommer även att promenera utöver det.

Kostplanen

Kostplanen är individuell och anpassad efter dina mål. Kosten ska vara enkel att följa och det går naturligtvis att önska upplägg utefter dina egna preferenser.

Vem passar det?

Det här träningsprogrammet passar alla som vill göra en riktig livsförändring och som är redo att göra jobbet! Det passar inte dig som inte har tiden, orken eller som jobbar med bortförklaringar.

Recensioner

”Tack Nathalie — detta var absolut en av mina bästa investeringar! Jag fick ett anpassat kost- och träningsprogram som var enkelt att förstå. Kosten var lätt att följa och träningen var jobbig, precis som det ska vara. Regelbunden uppföljning och bra pepp, och skulle man slarva får man höra det också…”

Måns, 50 år

”WOW! Det var inte förrän jag såg före- och efterbilderna som jag insåg att det faktiskt hade hänt grejer. Tack snälla för allt!”

Anja, 30 år

”Man får köra ALL IN. Jag ville se hur långt jag kunde ta detta med de förutsättningarna jag hade. Jag hade tre målsättningar: att lära mig mer om kosten och äta rätt, att tycka styrketräningen är kul och att magen skulle förskjutas i en annan riktning. Sagt och gjort under 90 dagar – JAG ÄR STOLT OCH TACK FÖR ALL HJÄLP”

Johan, 42 år

”Några kilo mer än jag hade tänkt mig faktiskt, jag känner att jag är mycket lättare och det känns jättebra. Benen har verkligen blivit starkare och det är häftigt. Jag är verkligen supernöjd & rekommenderar verkligen detta. Det är häftigt vad man egentligen kan göra under ”bara” 90 dagar OM man bara vill”.

Fredrik, 47 år

Vanliga frågor

expand_more

Fyll i anmälningsformuläret till första kursstarten. Därefter får du ett mejl från oss där vi går vidare med att boka in din första träff. Första träffen är en personlig konsultation med kroppsinvägning och mätning. Du får även information om bland annat träffar, gruppträningar, träningsschema, kostschema och uppföljningar. Sen kör vi igång!

expand_more

Du tränar 4 dagar i veckan och går 45-75 minuter varje dag. Träningsprogrammet är utformat i cykler med styrketräning, kondition, rörlighet, intervaller. Träningspassen tar 60-75 min beroende på hur erfaren du är sedan tidigare. 

expand_more

Den gemensamma träningen görs varje tisdag kl 06.00-07.00.

expand_more

Kostschemat innehåller livsmedel så som nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur, ägg och mejeriprodukter. Önskar du specialkost går det naturligtvis att ordna! Kostschemat kan komma att justeras efter hand vid behov.

expand_more

Du blir fakturerad månadsvis.

expand_more

Din anmälan är bindande. Som deltagare har du ett eget ansvar att rapportera om skador eller annat som kan uppkomma under tidens gång. Vid röda dagar eller lov sker ingen gemensam träning, utan då görs träningspass i min app.

@halsokroppen.se